Poziv za registraciju na UP karti

Tim UP Centra vas poziva da se registrujete među prvim parlamentima koji će se naći na UP karti. Ovaj poziv je među prvima koje puštamo u sklopu rada UP Centra i deo je napora da jačamo kapacitete učeničkih parlamenata kroz projekat “Mi smo prisutni, a vi nas ne čujete!”.

Šta je UP karta?
UP karta je, kao što samo ime kaže, karta koja će biti ugrađena u početnu stranicu UP Centra i na njoj će se nalaziti učenički parlamenti iz cele Srbije. Ona će sadržati kontakt podatke, kao i informacije o aktivnostima i iskustvu parlamenta na različite teme.

Ko može da se registruje i kako?
Mogu da se registruju učenički parlamenti tako što će odabrati ko će biti kontakt osoba za jednu školsku godinu i čiji će podaci stajati na karti kada se klikne na određeni učenički parlament. Ovo treba biti osoba koja je aktivna unutar parlamenta, koja je responzivna i odgovorna. Sve što treba da uradite jeste da popunite formular na klikom na dugme ispod, za koji vam treba manje od 10 minuta kako bsite ga popunili.

Šta se dobija registacijom na UP karti?
Vaš učenički parlament će dobiti promociju, ali i priliku da bude pozivan od strane drugih parlamenata i organizacija za saradnju i zajednički rad na projektima. Dodatno, ovime težimo da više umrežimo učeničke parlamente.

 

Za sva dodatna pitanja, možete nas kontaktirati na up@srednjoskolci.org.rs, na instagramu (@srednjoskolci) ili preko fejsbuka.